Ако преди няколко години беше важно бизнесът ви да е online, то сега е важно да е и mobile.  Тук се появява нуждата да знаем как можем да отговорим на подобно търсене, как трябва да изглежда нашето приложение, каква платформа трябва да изберем и как да го продадем или разпространим. Нашите приятели от Interactive Seminars, част от дигитална агенция Interactive Share, организират семинар по темата.

На него ще можете да научите семинар кога да използвате native език за програмиране на IOS и Android, по-лесно ли е ако използваме cross platforms, задължително ли е вече responsive design-а за един сайт, най- актуалните данни за пазара и развитието на мобилната реклама, монетизация и маркетинг на мобилни приложения.
Лекторите на семинара са тесни специалисти в тази област с много опит на нашия и на чужди пазари. Повече информация за тях можете да намерите тук.
Като партньори на събитието получаваме 30% отстъпка за аудиторията на betahaus, т.е всеки, който ни чете. Основната цена за семинара е 160лв, а с промо код BETA2805 става 112лв.
Семинарът ще се проведе на 28.05.2013г. в зала „София“ на Интерпред- СТЦ.
Регистрирайте се сега.

zp8497586rq